Gastrotec Nordic

Frigomeccanica-logo-content-white

Esteettiset ja kustannustehokkaat myyntitiskit ja vitriinit nyt saatavillasi!

Oletko perustamassa baaria tai ravintolaa ja tarvitset myyntitiskiä ja vitriinejä? Haluatko muuttaa olemassa olevan yrityksesi ilmeen uusilla materiaaleilla, mutta hinta mietityttää? Haaveiletko helppoudesta, nopeudesta ja yksilöllisyydestä? Gastrotec Nordic tuo saatavillesi baari- ja myyntitiskien uutta innovaatiota. Saat liikkeeseesi sinulle suunnitellun, erikokoisista komponenteista valmistetun tiskin juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tiskit ja vitriinit valmistetaan ammattitaidolla italialaisella tehtaalla ja valittavia materiaaleja on satoja erilaisia. Estetiikka on myyntityössä merkittävässä osassa ja me olemme valmiit tarjoamaan sitä sinun asiakkaillesi. Ota yhteyttä Gastrotec Nordiciin ja suunnittele myyntitiskiesi uusi ilme!

www.frigomeccanica.com

Innovaatiota

Uudenlaista innovaatiota myyntitiskeihin ja vitriineihin italialaisella tyylikkyydellä ja ammattitaidolla. Frigomeccanican tiskeissä ei ole kulmat esteenä, vaan lasi taipuu hienosti kaarelle vaikka kolmeen suuntaan.

Persoonallinen

Persoonallinen ilme liikkeesi tärkeimpiin pöytiin. Luo asiakkaallesi kokonaisvaltainen elämys. Materiaaleja on satoja erilaisia, joiden valinnassa on ollut esteettisyys avainasemassa.

Facebook
Linkedin