Gastrotec Nordic

Business-on-the-road-content-logo

Näkyvyyttä ja helppoutta markkinointiin Business on the roadin avulla

Haluatko kääntää katseita ja samalla liikkua helposti väkijoukossa myytävät tuotteet mukanasi? Business on the road on sinun vastauksesi.

Gastrotec Nordic tuo Suomeen mopoauton, jonka taakse voidaan integroida mitkä tahansa laitteet joita tuotteesi tarvitsevat. Oli kyseessä sitten jäätelöt, pikkusuolaiset, karkit, kalat, korut.. Päätä itse!

Auton ulkonäkö voidaan muokata juuri siihen muotoon joka lisää tuotteidesi imagoa entisestään. Sopiiko sinulle värikäs punainen vai hempeä sininen? Haluatko festareille keltaisen Business on the roadin? Gastrotec Nordicin kanssa yhteistyössä saat tällä näyttävällä promootiolla myyntimääräsi hurjaan nousuun!

www.businessontheroad.it

Kustannustehokasta myyntiä

Business On The Road -myyntimopoa pystyy kokonaisuudessaan hoitamaan vain yksihenkilö. Myynti tapahtuu aina siellä missä asiakkaatkin ovat ja liikkuminen on erittäin helppoa.

Kylmätilaa juuri poikea määrä

Myyntimopoon saat sen verta kylmätilaa mitä tarvitset. Myyt sitten Gelato Verde -jäätelöä, kalaa, hod dogeja tai Pizza Al Cono -pizzatötteröitä, niin myyntimopo rakentuu tarpeidesi mukaan mittatilaustyönä.

Suunnittele oman tarpeiden mukaan

Business On The Road -myyntimopoon saat valita omat työvälineet ja niiden paikat. Tärkeintä on, että myynti on helppoa ja tavarat oikeilla paikoillaan. Tiski valmistetaan RST:stä joka tekee tiskistä kestävän ja tukevan.

Gastrotec-contact-white

Parasta promootiota

Business on the road on uusi tapa markkinoida tuotteitasi. Saamme muokattua mopoauton ulkonäön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Gastrotec-check-white

Brändin mukainen

Tuotteesi huomioidaan mopoauton suunnittelussa alusta loppuun. Näkyvyyden lisäksi tavoitat auton avulla enemmän ostajia perinteisen kojun sijaan.

Facebook
Linkedin